Η Εταιρεία μας

Η Global Hellenic Link είναι μια εταιρεία που αναλαμβάνει την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών σε νομικά, λογιστικά, φοροτεχνικά και άλλα σχετικά θέματα που αφορούν τους Έλληνες κατοίκους εξωτερικού και τους ομογενείς.

Στη Global Hellenic Link, το όραμά μας είναι να είμαστε οι αξιόπιστοι και αξιότιμοι σύμβουλοί σας σε όλες τις νομικές, φορολογικές και επιχειρηματικές υποθέσεις που σας απασχολούν. Με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στον τομέα, επιδιώκουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις των πελατών μας.

Σχετικά με εμάς

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε, διασφαλίζοντας ότι οι υποθέσεις σας επιλύονται με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό. Με τη συνεχή επιδίωξη της αρτιότερης εξυπηρέτησης και της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών μας, συμβάλλουμε στην επιτυχία και την ευημερία της ελληνικής κοινότητας στο εξωτερικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τις νομικές και επιχειρηματικές σας ανάγκες. Είμαστε εδώ για εσάς, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις που θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε το δυναμικό σας και να διασφαλίσετε την επιτυχία σας.

Η Global Hellenic Link εισάγει ένα νέο μοντέλο συμβουλευτικής One Stop Shop, ένα μοντέλο που συνδυάζει την γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία μίας σειράς επαγγελματιών για την υπεράσπιση των συμφερόντων σας, με τον πιο πρόσφορο και αποτελεσματικό τρόπο. Δεν περιοριζόμαστε όμως σε αυτό. Στην εταιρεία μας, η υπόθεση σας θα γίνει και δική μας υπόθεση , την οποία θα χειριστούμε προσωπικά επιδιώκοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Όραμα της εταιρείας μας είναι να αποτελέσει σύνδεσμο των Ελλήνων της διασποράς με την Ελλάδα, μέσω της προσωπικής επαφής με τους πελάτες μας και τη σχέση εμπιστοσύνης και σεβασμού μαζί τους, ώστε να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα τους.

Οι Υπηρεσίες Μας

Λογιστικές/Φοροτεχνικές

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με έμπειρους οικονομολόγους, λογιστές και φοροτεχνικούς, αναλαμβάνει την λογιστική υποστήριξη φορολογικών κατοίκων εξωτερικού.

Read more

Νομικές Υπηρεσίες

Σας παρέχουμε λεπτομερή καθοδήγηση για την προάσπιση και διαφύλαξη της περιουσίας και των δικαιωμάτων σας, στο όλο και πιο σύνθετο νομικό περιβάλλον της Ελλάδας.

Read more

Ελληνική Golden Visa

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυο εκτιμητών ακινήτων, συμβολαιογράφων και νομικών θα σας καθοδηγήσει στην απόκτηση της Golden Visa στην Ελλάδα.

Read more