Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας

Η εταιρεία μας προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας για τη διαχείριση και τη φροντίδα των ακινήτων σας.

Είτε πρόκειται για ιδιωτική κατοικία, επαγγελματικό χώρο ή επενδυτική ακίνητη περιουσία, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην αποτελεσματική διαχείριση και εκμετάλλευσή τους.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Διαχείριση Ιδιοκτησιών

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των ενοικιαζόμενων ακινήτων σας, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης ενοικιαστών, της σύνταξης συμβολαίων, της είσπραξης μισθωμάτων και της διαχείρισης τυχόν επισκευών

Διαχείριση Οικονομικών

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και τη διαχείριση των οικονομικών του ακινήτου σας, συμπεριλαμβανομένων των ενοικίων, των λογαριασμών και του φορολογικού συστήματος.

Διαχείριση Κοινοχρήστων

Επιτρέψτε μας να φροντίσουμε για τη διαχείριση των κοινοχρήστων εξόδων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής και της διαχείρισης των κοινοχρήστων ταμείων.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Σας παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με επενδυτικές ευκαιρίες, αγορά και πώληση ακινήτων και φορολογικά θέματα.

Με εμπειρία και επαγγελματισμό, η Global Hellenic Link είναι η καλύτερη επιλογή για τη διαχείριση των ακινήτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη βέλτιστη διαχείριση των ακινήτων σας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε μια συνάντηση γνωριμίας.